Почетак реализације пројекта CardCore – Mastering Modern Loyalty у оквиру програма сарадње науке и привреде Фонда за иновациону делатност

Задовољство нам је да објавимо да је пројекат CardCore – Mastering Modern Loyalty међу одабраним за финансирање од стране Фонда за иновациону делатност у наредних 18 месеци. Економскои факултет Универзитета у Београду је партнер на пројекату, а носилац конзорцијума је компанија CORNERSTONE CXS.

Програм сарадње науке и привреде осмишљен је да подстакне компаније из приватног сектора и јавне научно-истраживачке организације да реализују заједничке научно-истраживачке и развојне пројекте са циљем да креирају нове производе и услуге, односно иновативне технологије, са тржишним потенцијалом. Кроз овај Програм Фонд за иновациону делатност пружа финансијску подршку иновативним технолошким пројектима са јасном визијом развоја и дефинисаним пословним моделом и стратегијом комерцијализације.

Међу одабраним пројектима се налази и пројекат чији је носилац компанија CORNERSTONE CXS, а у конзорцијуму са Економским факултетом Универзитета у Београду, под називом CardCore – Mastering Modern LoyaltyПројектним тимом са Економског факултета Универзитета у Београду руководи проф. др Горан Петковић. Реализација почиње у априлу 2024. године.

Свим члановима пројектног тима желимо успех на пројекту и одличне резултате.